UA-85515758-1
AKCIÓ!

Weblapkészítő oktatóvideó csomag 2.

24 000 Ft 20 000 Ft

Leírás

Ezen videók megtekintésével teljesen az alapokról haladva a haladó szintig meg lehet tanulni a weboldalak készítésének lépéseit programozási tudás nélkül. A csomag összesen 9 darab videót tartalmaz, melyek a következők:


1. 
Drupal alap – haladó – DVD

2. Joomla CMS – kezdő – DVD
3. Joomla CMS – haladó – DVD
4. Joomla CMS – újdonságok – frissítések – DVD
5. Joomla CMS – 3 – alap- haladó – DVD
6. osCommerce v3 webshop alap – haladó – DVD
7. osCommerce v2.2 modulok – DVD
8. osCommerce v2.2 webshop kinézet – DVD
9. 
osCommerce v2.2 – alap DVD

További információk

Minőség

Alap, Maximális

Weblapkészítő oktatóvideó csomag 2. termékről 36 értékelés

 1. Értékelés: 5 / 5

  Lajos

  Nagyon jók a videók. Remélem, egyre több lesz belőlük.
  Örülnék, ha lenne videó a következő témákban is: …

 2. Értékelés: 5 / 5

  Zsolt

  …Egyébként jól megvan csinálva, nagyon érthető tehát ez tényleg profi munka.

 3. Értékelés: 5 / 5

  Gábor

  Az oktató videón keresztül nagyon megkedveltem a weblap szerkesztést. Ezzel szeretnék foglalkozni. Jelenleg a weblap szerkesztés alapokat tanulom és folyamatban van a középszintű videók megrendelése is. …

 4. Értékelés: 5 / 5

  Mónika

  Szia, megbeszéltük, hogyha megnéztem a Javascript videót, elmondom a véleményem, nos nagyon részletes, ami szerintem nagyon jó, és nem húzod az időt, tehát gyors vagy, ami szerintem még jobb. Hasonló véleményen vagyok a Windows XP CD-vel is. Nagyon örülnék, ha egy …. videót készítenél, bővítményekkel együtt.

 5. Értékelés: 5 / 5

  Márton

  A lemezek jók és jól össze van állítva az egész.

 6. Értékelés: 5 / 5

  Vilmos

  Csak jót tudok írni az oktató DVD-ről. Dreamweaver program használata számomra érhetetlen volt. Az öntől vásárolt oktató DVD segítségével nekem, mint 56-évesnek is gyerekjáték megérteni. Jól és érthetően magyaráz.

  Ezért rögtön megrendeltem a középszintű anyagot is, gondolom, mire ellenőrzi és postázza a jövő hét közepén meg kapom.

  Érdeklődnék, hogy a csatolt linket sikerült megnéznie, nagyon várom az észrevételét.   És ha segítene, akkor az ötletét is. Az oldalt szeretném a Dreamweaver programmal újra írni.

  Segítségét előre is köszönve kívánok minden jót Önnek és csapatának. Én csak tiszta jó szívvel tudom ajánlani az Önök anyagát.

 7. Értékelés: 5 / 5

  Róbert

  Megérkeztek a DVD-k és örömmel vettem észre, hogy valóban működik a dolog, bár nem néztem végig de jónak tűnik a videó. De remélem megérthető volt a bizalmatlanságom. Utólagosan azért elnézését kérem. Örülök, hogy szerencsére van olyan ember is aki nem csalással akar pénzhez jutni.

 8. Értékelés: 5 / 5

  Sándor

  Rendben letöltöttem a videót és nagyon megvagyok elégedve vele. Nem tudom készültök-e ebben a témában továbblépni mert az is érdekelne. Még egyszer köszönöm a videót és a gyors ügyintézéseteket!

 9. Értékelés: 5 / 5

  Zsuzsa

  Sikerült a letöltés, köszönöm. Nagyon tetszik, úgyhogy majd folyt. köv:),  kár hogy egy tanfolyam befizetése után találtam csak rá az oldalra… (Készült ….. haladó nálatok?)

 10. Értékelés: 5 / 5

  Attila

  Sikerült a letöltés. Már bele is néztem a Dreamweaver anyagba. Tetszik, hogy részletes és egyszerű a magyarázat. Már gondolkodom a következő rendeléseken.

 11. Értékelés: 5 / 5

  Zsolt

  Gratulálok ahhoz a szakmai munkához, amit számomra is elérhetővé tettél. Internetes keresgetéseim során egy adott problémára kerestem a választ, és többek között a Te honlapodra is eljutottam. Először kicsit félve gondoltam arra, hogy feleslegesen adok ki pénzt, olyan dologért, amiről azt se tudom mi az. Azonban most szinte kötelességemnek érzem, hogy mindenkinek csak ajánljam az általad készített oktatóvideókat. Nagyon jól egymásra épülő, szakmailag szerintem kifogásolhatatlan, értehető, tiszta és világos munka. Aki úgy gondolja, hogy ezek a szokásos elismerő szavak, nézzen meg egyet az oktatóvideók közül és rájön mik ezeknek a szavaknak az igazi jelentése 🙂

 12. Értékelés: 5 / 5

  Erika

  Megvásásoltam Önöktől a Macromedia Dreamweaver alap, és középszintű videókat, melyekhez tiszta szívből csak gratulálni tudok! Nagyon meg vagyok elégedve mind a minőséggel, és a tartalommal is. Tényleg csak gratulálni tudok, és nagyon örülök, hogy rátaláltam a honlapjukra. Már régóta keresgettem az interneten Macromedia oktató videót, de nem igazán találtam semmi használható anyagot. Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert tényleg az alapoktól kezdve, nagyon jól, és részletesen  magyarázva sajátítható el a Macromedia használata. Azt is nagyon jó megoldásnak találtam, hogy minden egyes témáról külön-külön videó készült, így könnyen vissza lehet keresni, és nézni, azt ami egy kicsit több gyakorlást igényel. Le is adtam a szavazatomat a videókról, és ha lehetet volna akkor én személy szerint 10-es szavazatot adtam volna le! Biztos vagyok benne, hogy még fogok vásárolni Önöktől, és ha készen vagyok a saját honlapommal, akkor kiemelt helyen el fogom helyezni az oldalamon a honlapjuk elérhetőségét, és mindenkinek csak ajánlani fogom! További jó munkát kívánok, és még egyszer gratulálok!

 13. Értékelés: 5 / 5

  Richárd

  Először a 2 Dreamweaver videókat néztem meg. Én a Dreamweavert eléggé jól tudom kezelni, de mégis rengeteg új információt tanultam meg. Tehát le a kalappal mind a kettő videó előtt. Aki teljesen nulláról indul az akkor is meg tudja tanulni belőle. Utána belekezdtem a PHP-ba. Ami nagyon szúrja a szemem a te videódban, hogy nem a nulláról kezdted az oktatást. A Fireworks egyszerűen fantasztikus. Az 5 pontból 10-et adnék rá, ugyanúgy a Flash-re is, meg a JavaScriptre is. A Pascal is nagy segítségemre van, és azt is megfelelőnek tartom. Egyáltalán nem bántam meg az üzletet, csak a PHP és a Delphi nem tetszik, mert nem teljesen az alapoktól kezded. Attól függetlenül ha meglesz a Delphinek a következő része, meg fogom vásárolni mert már kíváncsi vagyok arra is, remélem annak nagyobb tartalma lesz mint ennek, és lesz minimum vagy 10 óra hosszúságú lesz. Tehát összesítve. Nagyon meg vagyok elégedve. Várom a további videóidat az oldalon.

 14. Értékelés: 5 / 5

  Jutka

  Az AJAX-ot letöltöttem, és meg is néztem. Nagyon tetszik. Profi munka.

 15. Értékelés: 5 / 5

  Gábor

  Köszönöm a gyors intézkedést! A Fireworks videókat sikerült letölteni, még nem az egészet, csak amit elviszek magammal. Sajnos ma elutazok, így a többi videót ma estig nem tudom letölteni. Szerdán jövök haza és csütörtökig tudnám letölteni. Belenéztem a Fireworks videóba és nagyon tettszett. Gondolom ha ilyen a többi is  akkor rengeteg időt tudok megspórolni a tanulásukkal.

 16. Értékelés: 5 / 5

  Attila

  Letöltöttem a videókat, köszönöm (törölhetitek bármikor). Belenéztem mindegyikbe és teljesen elégedett vagyok a minőséggel és az előadásmóddal egyaránt. Olvastam más véleményeket a weblapon, de nekem pl. külön tetszik, hogy Dreamweaverben dolgozol, mert én is azt használom kb. 13 éves korom óta. A PHP anyagban pozitívan csalódtam, mert attól féltem, hogy majd egy előre legyártott PHP oldalt fogunk átalakítani, de láttam hogy egy XHTML oldalt bővítünk. Mióta weblapszerkesztéssel foglalkozom (9 éve) és az utóbbi években tanítom is szakkör formájában általános iskolás gyerekeknek az XHTML-t és a CSS-t, mindig is a 0-ról való kezdés érdekelt, nem pedig egy oldal átalakítása. Mivel az oktatóvideó a CSS és az XHTML után következik, így tökéletes hogy egy ilyen sablonra építkezünk, mert a meglévő tudásomról léphetek tovább. Azért rendeltem meg ezeket az anyagokat, mert fősulin (web-programozó) ezeket fogjuk tanulni a következő félévben, így ez hatalmas segítség. A jövőben mindenképpen szeretnék rendelni további anyagokat.

 17. Értékelés: 5 / 5

  János

  Köszönöm a videót. Letöltöttem és rendeltem a következőt, mert öröm önnel tanulni.

 18. Értékelés: 5 / 5

  Miguel

  Szerencsésen megérkezett a dvd! Nagyon jó az oktatóanyag, rendkívül nagy segítség ez nekem, köszönöm szépen!

 19. Értékelés: 5 / 5

  Róbert

  Jó Napot Kívánok ! Több videót is vásároltam öntől pár hónappal ezelőtt. Most értem a végére mindnek, és csak gratulálni tudok azért a magas színvonalú munkáért, amit ezeknek a videóknak az elkészítésekor végzett. Az innen szerzett ismeretanyag segítségével már nagyon sok egyéb, honlapszerkesztéssel kapcsolatos problémát sikerült önállóan, hol könnyebben, hol nehezebben, de megoldanom. És ezért pedig köszönet jár.

 20. Értékelés: 5 / 5

  Laci

  Én is erősítem azok táborát, akik dicsérik a videókat. 🙂 Rendeltem weboldalkészítéssel kapcsolatos, illetve Linux oktatóvideókat, 100%-ban meg vagyok velük elégedve. Mind a magyarázat, minőség és a tartalom is maximális. A videók egymásra épülnek, ami azt jelenti hogy nem egy összekuszált valami, csak a LÉNYEG.  Megérte értük kiadni a pénzt. A szakkönyvek árai húzósak és “elvész a lényeg a sorok között”- ez a megállapítás valóban igaz. Örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra. Tervezem további videók beszerzését. 🙂

 21. Értékelés: 5 / 5

  Attila

  Kedves Tamás! Már jó pár videót (linux full, php, ajax, …) rendeltem Tőled és nagyon színvonalasok az előadásaid, főleg ha össze is hasonlítom, pár egyéb oktatóvideós oldallal. A videóidból az jön át, hogy érted is, amiről szó van…

 22. Értékelés: 5 / 5

  Mónika

  Megrendeltem az OOP videót, nagyon jó, el sem tudod képzelni, milyen régen várok egy ilyen videóra. Csak így tovább 🙂

 23. Értékelés: 5 / 5

  Péter Pál

  Ma megrendeltem a PHP 2. részét. Az első rész nagyon tetszett, már várom a folytatást! További sok sikert a munkájához!

 24. Értékelés: 5 / 5

  Csaba

  Az anyagokat sikerült letölteni, és a várakozásoknak teljes mértékben megfeleltek. Nagyon szépen köszönöm.

 25. Értékelés: 5 / 5

  Fehér Tamás

  Kedves Tamás! Azért írok, hogy megköszönjem neked azt a sok segítséget, amit a videókon keresztül nyújtottál nekem! Kb. fél évvel ezelőtt semmit sem tudtam a weblapkészítésről. Szó szerint a 0-ról indultam neki a témának, és hála neked nagyon sok olyan dolgot tudtam megtanulni, amivel eltudtam indulni a webprogramozás útján. Csináltam is egy weboldalt amin a munkáimat mutatom meg. Üdvözlettel: Fehér Tamás

 26. Értékelés: 5 / 5

  Simon Péter

  A videók nagyon jók amint megkaptam bele is néztem hihetetlen mértékben bővítette a tudásom 🙂 és még végig sem néztem a 10 órás anyagot! Amint lesz egy kis pénzem már is adom le a következő rendelést.

 27. Értékelés: 5 / 5

  Zsolnai Róbert

  Kedves Tamás! Gratulálok ehhez a professzionális munkához! Nem akarok ódákat zengeni a videókról, meg kell nézni, ki kell próbálni, meg kell venni, el kell sajátítani! Igazából ennyi!!! Sok sikert kívánok a továbbiakban! Üdv Robi

 28. Értékelés: 5 / 5

  Mazán Sándor

  Teljesen meg vagyok elégedve az összes videóval amit tőletek rendeletem.

 29. Értékelés: 5 / 5

  Sándor János

  Jól használható, jó minőségű.

 30. Értékelés: 5 / 5

  Müllet Zoltán

  Nagyon jó!

 31. Értékelés: 5 / 5

  Csender Tamás

  Nagyon hasznos volt számomra az oktató videó, még úgy is, hogy az alapokkal tisztában voltam.

 32. Értékelés: 5 / 5

  Hegyi Andrásné

  Nagyon tetszett, és sokat segített

 33. Értékelés: 5 / 5

  Kormos Attila

  Jól használható, az alapokat tökéletesen meg lehet érteni

 34. Értékelés: 5 / 5

  Gyuri

  Köszönöm az oktatóvideót, sikerült simán letölteni. Kiírtam DVD-re és szépen el is indult. Az első két leckét már meg is néztem, nagyon tetszik. Gratulálok, Te egy született OKTATÓ vagy! Már régóta a tábla előtt állok, de a Te órádra szívesen foglalok helyet a padban! Sok-sok köszönettel: Gyuri

 35. Értékelés: 5 / 5

  Á. Norbert

  Szeretnénk köszönetet mondani a videókért. Úgy gondolom, az oktatóvideók színvonala itt kezdődik és itt is kell, hogy véget érjen! * * * * * Az OOP-t ezidáig nem sikerült átlátnom, pedig a magyarul megjelent összes PHP könyv megvan, mégis az absztrakt fogalmazás miatt eddig csak valami megfoghatatlan elképzelésem volt erről a hatékony és szükségszerű területről – gondolom egy egyetemi képzés sokat javított volna ezen a hiányosságon, de így alakult. Rövid időn belül igényt fogunk tartani a 2. részre is, mert nem gondoltuk volna, hogy ennyire profi lesz a videók színvonala – manapság elfogult mindennel az ember, elnézést! 🙂 Köszönjük!

 36. Értékelés: 5 / 5

  Talmácsi László

  Tisztelt Videóbázis! Az eddig általam megvásárolt oktatóvideókkal, meg vagyok elégedve. Érthető, lényegre törő anyagok. Így tovább! A következő videókat vásároltam meg: Macromedia Dreamweaver alapok és +CSS, Fireworks alap és haladó, Flash és Actionscript, GIMP, IT alapismeretek. Köszönettel: Talmácsi László

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

FEL