UA-85515758-1
AKCIÓ!

Weblapkészítő oktatóvideó csomag 1.

50 000 Ft 45 000 Ft

Leírás

Ezen videók megtekintésével teljesen az alapokról haladva a haladó szintig meg lehet tanulni a weboldalak készítésének lépéseit. A weboldalak programozással való létrehozásába vezet be. A csomga összesen 12 darab videót tartalmaz, melyek a következők:


1. Dreamweaver – alapkurzus – DVD
2. Dreamweaver – haladó kurzus – DVD
3. Dreamweaver CS4 – újdonságok
4. Dreamweaver CS6 – újdonságok

Ez a szoftver a legjobb weboldalkészítő, így ennek ismerete egy weboldal írásához elengedhetetlen. Természetesen más alkalmazással is lehetséges oldalakat készíteni, viszont miért ne készítené az ember a legjobbal, ha teheti. Tehát ezekkel a videókkal érdemes kezdeni a tanulást.

5. PHP programozás oktatóvideó 1.rész weboldal készítése
6. PHP programozás oktatóvideó 2.rész Saját fórum
7. PHP programozás oktatóvideó 3.rész Webshopmodul
8. PHP oktatóvideó 4.rész Objektum Orientált Programozás 1
9. PHP oktatóvideó 5.rész Objektum Orientált Programozás 2
10 PHP oktatóvideó 5.rész Objektum Orientált Programozás 3

Segítségükkel úgy lehet programozni a weboldalakat, hogy beléptető-rendszert, blogot, szavazó-rendszert, fórumot, és egyéb programkóddal készíthető oldalrészeket is lehet készíteni.

11. Javascript oktatóvideó 1.rész: alap-haladó
12. Javascript oktatóvideó 2.rész: AJAX és PHP

Manapság az egyik leglátványosabb honlapkészítést lehetővé tevő technika, melynek megtanulásához nélkülözhetetlen az előző videók ismerete. Csak azok megnézése után ajánlom ennem elsajátítását.

 

További információk

Minőség

Alap, Maximális

Weblapkészítő oktatóvideó csomag 1. termékről 27 értékelés

 1. Értékelés: 5 / 5

  Róbert

  Sziasztok! Korábban rendeltem Tőletek Dreamweaver lemezeket … címen.
  Gratulálok, mert nagyon jól hasznosítható mindkét videó!

 2. Értékelés: 5 / 5

  Lajos

  Nagyon jók a videók. Remélem, egyre több lesz belőlük.
  Örülnék, ha lenne videó a következő témákban is: …

 3. Értékelés: 5 / 5

  Zsolt

  …Egyébként jól megvan csinálva, nagyon érthető tehát ez tényleg profi munka.

 4. Értékelés: 5 / 5

  Gábor

  Igazábol csak megszeretnélek kérni titeket, hogy csináljatok egy … oktató anyagot Alap haladó stb. Kösszi. UI:. A Flash és a Dreamweaver már megvan tőletek nekem bejön.

 5. Értékelés: 5 / 5

  Gábor

  Az oktató videón keresztül nagyon megkedveltem a weblap szerkesztést. Ezzel szeretnék foglalkozni. Jelenleg a weblap szerkesztés alapokat tanulom és folyamatban van a középszintű videók megrendelése is. …

 6. Értékelés: 5 / 5

  Márton

  A lemezek jók és jól össze van állítva az egész.

 7. Értékelés: 5 / 5

  Róbert

  Megérkeztek a DVD-k és örömmel vettem észre, hogy valóban működik a dolog, bár nem néztem végig de jónak tűnik a videó. De remélem megérthető volt a bizalmatlanságom. Utólagosan azért elnézését kérem. Örülök, hogy szerencsére van olyan ember is aki nem csalással akar pénzhez jutni.

 8. Értékelés: 5 / 5

  Sándor

  Rendben letöltöttem a videót és nagyon megvagyok elégedve vele. Nem tudom készültök-e ebben a témában továbblépni mert az is érdekelne. Még egyszer köszönöm a videót és a gyors ügyintézéseteket!

 9. Értékelés: 5 / 5

  Zsuzsa

  Sikerült a letöltés, köszönöm. Nagyon tetszik, úgyhogy majd folyt. köv:),  kár hogy egy tanfolyam befizetése után találtam csak rá az oldalra… (Készült ….. haladó nálatok?)

 10. Értékelés: 5 / 5

  Zsolt

  Gratulálok ahhoz a szakmai munkához, amit számomra is elérhetővé tettél. Internetes keresgetéseim során egy adott problémára kerestem a választ, és többek között a Te honlapodra is eljutottam. Először kicsit félve gondoltam arra, hogy feleslegesen adok ki pénzt, olyan dologért, amiről azt se tudom mi az. Azonban most szinte kötelességemnek érzem, hogy mindenkinek csak ajánljam az általad készített oktatóvideókat. Nagyon jól egymásra épülő, szakmailag szerintem kifogásolhatatlan, értehető, tiszta és világos munka. Aki úgy gondolja, hogy ezek a szokásos elismerő szavak, nézzen meg egyet az oktatóvideók közül és rájön mik ezeknek a szavaknak az igazi jelentése 🙂

 11. Értékelés: 5 / 5

  Richárd

  Először a 2 Dreamweaver videókat néztem meg. Én a Dreamweavert eléggé jól tudom kezelni, de mégis rengeteg új információt tanultam meg. Tehát le a kalappal mind a kettő videó előtt. Aki teljesen nulláról indul az akkor is meg tudja tanulni belőle. Utána belekezdtem a PHP-ba. Ami nagyon szúrja a szemem a te videódban, hogy nem a nulláról kezdted az oktatást. A Fireworks egyszerűen fantasztikus. Az 5 pontból 10-et adnék rá, ugyanúgy a Flash-re is, meg a JavaScriptre is. A Pascal is nagy segítségemre van, és azt is megfelelőnek tartom. Egyáltalán nem bántam meg az üzletet, csak a PHP és a Delphi nem tetszik, mert nem teljesen az alapoktól kezded. Attól függetlenül ha meglesz a Delphinek a következő része, meg fogom vásárolni mert már kíváncsi vagyok arra is, remélem annak nagyobb tartalma lesz mint ennek, és lesz minimum vagy 10 óra hosszúságú lesz. Tehát összesítve. Nagyon meg vagyok elégedve. Várom a további videóidat az oldalon.

 12. Értékelés: 5 / 5

  János

  Köszönöm a videót. Letöltöttem és rendeltem a következőt, mert öröm önnel tanulni.

 13. Értékelés: 5 / 5

  Miguel

  Szerencsésen megérkezett a dvd! Nagyon jó az oktatóanyag, rendkívül nagy segítség ez nekem, köszönöm szépen!

 14. Értékelés: 5 / 5

  Róbert

  Jó Napot Kívánok! A napokban vásároltam meg Öntől, az osCommerce 3 videót. Bár még csak igen keveset volt időm elmélyedni benne, de igazán hasznosnak, és főleg érthetőnek találtam. Úgy gondolom, hogy nem hiába adtam ki rá a pénzemet. Ezért kérdeznék most a két php oktatóvideó felől…

 15. Értékelés: 5 / 5

  Róbert

  Jó Napot Kívánok ! Több videót is vásároltam öntől pár hónappal ezelőtt. Most értem a végére mindnek, és csak gratulálni tudok azért a magas színvonalú munkáért, amit ezeknek a videóknak az elkészítésekor végzett. Az innen szerzett ismeretanyag segítségével már nagyon sok egyéb, honlapszerkesztéssel kapcsolatos problémát sikerült önállóan, hol könnyebben, hol nehezebben, de megoldanom. És ezért pedig köszönet jár.

 16. Értékelés: 5 / 5

  Laci

  Én is erősítem azok táborát, akik dicsérik a videókat. 🙂 Rendeltem weboldalkészítéssel kapcsolatos, illetve Linux oktatóvideókat, 100%-ban meg vagyok velük elégedve. Mind a magyarázat, minőség és a tartalom is maximális. A videók egymásra épülnek, ami azt jelenti hogy nem egy összekuszált valami, csak a LÉNYEG.  Megérte értük kiadni a pénzt. A szakkönyvek árai húzósak és “elvész a lényeg a sorok között”- ez a megállapítás valóban igaz. Örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra. Tervezem további videók beszerzését. 🙂

 17. Értékelés: 5 / 5

  Csaba

  Az anyagokat sikerült letölteni, és a várakozásoknak teljes mértékben megfeleltek. Nagyon szépen köszönöm.

 18. Értékelés: 5 / 5

  Fehér Tamás

  Kedves Tamás! Azért írok, hogy megköszönjem neked azt a sok segítséget, amit a videókon keresztül nyújtottál nekem! Kb. fél évvel ezelőtt semmit sem tudtam a weblapkészítésről. Szó szerint a 0-ról indultam neki a témának, és hála neked nagyon sok olyan dolgot tudtam megtanulni, amivel eltudtam indulni a webprogramozás útján. Csináltam is egy weboldalt amin a munkáimat mutatom meg. Üdvözlettel: Fehér Tamás

 19. Értékelés: 5 / 5

  Simon Péter

  A videók nagyon jók amint megkaptam bele is néztem hihetetlen mértékben bővítette a tudásom 🙂 és még végig sem néztem a 10 órás anyagot! Amint lesz egy kis pénzem már is adom le a következő rendelést.

 20. Értékelés: 5 / 5

  Zsolnai Róbert

  Kedves Tamás! Gratulálok ehhez a professzionális munkához! Nem akarok ódákat zengeni a videókról, meg kell nézni, ki kell próbálni, meg kell venni, el kell sajátítani! Igazából ennyi!!! Sok sikert kívánok a továbbiakban! Üdv Robi

 21. Értékelés: 5 / 5

  Mazán Sándor

  Teljesen meg vagyok elégedve az összes videóval amit tőletek rendeletem.

 22. Értékelés: 5 / 5

  Sándor János

  Jól használható, jó minőségű.

 23. Értékelés: 5 / 5

  Müllet Zoltán

  Nagyon jó!

 24. Értékelés: 5 / 5

  Csender Tamás

  Nagyon hasznos volt számomra az oktató videó, még úgy is, hogy az alapokkal tisztában voltam.

 25. Értékelés: 5 / 5

  Hegyi Andrásné

  Nagyon tetszett, és sokat segített

 26. Értékelés: 5 / 5

  Kormos Attila

  Jól használható, az alapokat tökéletesen meg lehet érteni

 27. Értékelés: 5 / 5

  Gyuri

  Köszönöm az oktatóvideót, sikerült simán letölteni. Kiírtam DVD-re és szépen el is indult. Az első két leckét már meg is néztem, nagyon tetszik. Gratulálok, Te egy született OKTATÓ vagy! Már régóta a tábla előtt állok, de a Te órádra szívesen foglalok helyet a padban! Sok-sok köszönettel: Gyuri

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

FEL