FIÓK LÉTREHOZÁSA

AKCIÓ!

PC hardvere oktatóvideó

készítette: Csatlós István

7 000 Ft 2 000 Ft

Leírás

Tisztelt Felhasználó!

Ez az oktatóanyag egyaránt használható kezdő és haladó szintű számítógép alkalmazók, felhasználók részére. Az oktatóvideóban részletes bemutatásra kerül a személyi számítógépek minden részegysége. Az egyes hardver elemek fejlődése is nyomon követhető a kezdetektől napjainkig. Jól használhatják az oktatóvideót a különböző informatikára vizsgára készülők és az egyszerű érdeklődők is. Hiszen rengeteg érdekes, és értékes segédanyagot is elhelyeztem a lemezen, mely mind az elméleti, mind a gyakorlati ismeretek elsajátítását, elmélyítését segítik. Oktató kollégáimnak is nagy segítséget nyújthat ez a lemez. Ugyanis nem kell fáradságos munkával összegyűjteni, és elkészíteni vetíthető formában mindazokat az információkat, melyeket ezen oktatóvideó tartalmaz.

 

PÉLDA OKTATÓVIDEÓ:

OKTATÓVIDEÓ-LISTA:

Ez az oktatóvideó elsősorban a különböző informatikai OKJ-s végzettséget adó szakképesítő tanfolyamok oktatóinak nyújt nagy segítséget. De használható a középfokú informatika oktatásban is.
Használják nagy megelégedéssel!

Üdvözlettel: Csatlós István

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Csatlós István

Több mint 20 éve foglalkozom informatikaoktatással. Feleségem pedagógus, két lány gyermekem van. A nagyobbik orvostanhallgató, a kisebbik vegyészmérnök hallgató. Informatikusként, véleményem szerint a legnehezebb lépést tartani a rohamos fejlődéssel, változással. Érteni kell a számítógépekhez, azok hardveres, és szoftveres beállításaihoz, a számítógépes hálózatokhoz, a programozáshoz, lehetőleg minél több programozási környezetben, s jól kell ismerni az általánosan használt szoftverek jellemzőit is. Jómagam ugyan főállásom szerint pedagógus, informatika tanár vagyok, de sok-sok éves tapasztalatom van a vállalkozói életformáról, a különféle szakmai projektek kidolgozásáról és megvalósításáról is.

Immár több mint 10 éve foglalkozom felnőttek informatikai képzésével. Tanfolyami oktatásaimon igyekszem alkalmazni a szemléltetés legmodernebb formáit, s mindig biztosítok hallgatóim részére otthon is használható segédanyagokat, gyakorlatokat. A szakmai fejlődés, állandó megújulási vágy napi igényként merül fel bennem. Ennek eredményeképpen is több elektronikus oktatási anyagot készítettem, melyeket naponta használok. Az OKJ-s informatikai képzések közül tanítottam és tanítok: rendszerinformatikusokat, szoftverüzemeltetőket, számítógép-szerelő és karbantartókat, számítógép-kezelőket, és informatikai rendszergazdákat operációs rendszerekre, hardver- és hálózati alapismeretekre, Windows Server 2003 alapismeretekre, programozási alapismeretekre, SQL alapismeretekre, az ECDL modulokon kívül. A rendszergazdák esetében a Windows alapú rendszereken kívül foglalkoztam Linux alapú, nyílt forráskódú rendszerek telepítésével, használatával is. A Windows alapú rendszereken pedig egyre több szabad szoftver alkalmazására törekedek, hiszen a megbízhatóságuk, fejleszthetőségük, és olcsóságuk révén szinte kivétel nélkül versenyképesek a konkurens zárt forráskódú termékekkel.
FEL UA-85515758-1