UA-85515758-1
AKCIÓ!

Microsoft SharePoint Designer 2007 oktatóvideó

készítette: Csatlós István

6 000 Ft 3 000 Ft

Leírás

Tisztelt Érdeklődő!

Ez az oktatóvideó a MS Office 2010-es oktatóvideó sorozat ötödik része. A sorozat az MS Office 2010-es programcsomag következő elemeinek használatát mutatja be: Excel, Access, Word, PowerPoint és SharePoint Designer 2007, valamint IT alapismeretek.

A SharePoint Designer oktatóanyag az emelt- és középszintű érettségire, az ECDL vizsgára, vagy a különféle OKJ vizsgákra készülőknek nyújt hatalmas segítséget. Az említett vizsgafajtákból találhatunk több megoldott vizsgafeladatot a lemezen. Az oktatóvideó azonban sokkal inkább a weblapkészítés technikájáról szól, sem mint a 2007-es programverzió „sablonos” bemutatásáról. Magát a programot egy-egy konkrét probléma megoldásán keresztül ismerheti meg felhasználó. Azért választottam ezt a metodikát, mert sokéves oktatói tapasztalatom alapján ez a megfelelő tudás megszerzésének egy sokkal hatékonyabb, s gyorsabb módszere, s a ma vizsgára készülők ezt sokkal szívesebben választják. Az oktatóvideót tartalmazó lemezen elhelyeztem egy több mint 300 oldalas tankönyvet is, elsősorban azok részére, akik pontosan és részletesen szeretnének megismerkedni a program nyújtotta lehetőségekkel. Az oktatóanyagot használhatják teljesen kezdő felhasználók is, akiknek a munkáját a gyakorlati feladatmegoldáson túl elméleti alap- és háttérismeretek részletes bemutatása, és alkalmazása segíti.

PÉLDA OKTATÓVIDEÓ:

OKTATÓVIDEÓ-LISTA:

A Microsoft SharePoint Designer 2010 oktatóvideók:

  1. Bevezetés (26 perc)
  2. ECDL 7. moduljából 1 feladat megoldása 1. rész (35 perc)
  3. Középszintű érettségi feladat megoldása 1. rész (19 perc)
  4. Középszintű érettségi feladat megoldása 2. rész (34 perc)
  5. Elektronikus levelezés elméleti bemutatása (26 perc)
  6. Elektronikus levelezés gyakorlati bemutatása (14 perc)
  7. ECDL 7. moduljából 1 feladat megoldása 2. rész (17 perc)
  8. Internet szolgáltatások rövid elméleti bemutatása (11 perc)
  9. ECDL 9. moduljából 1 feladat megoldása (43 perc)
  10. Emelt szintű érettségi feladat megoldása (40 perc)

Ebből az oktatóanyagból  a feladatmegoldásokon túl az IT ismeretek, ezen belül is az elektronikus levelezés, és az internethasználat elsajátításához, az informatika és informatikai alapismeretek szóbeli érettségi vizsgára történő felkészüléshez kapunk bő segítséget.

Üdvözlettel: Csatlós István

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Csatlós István

Több mint 20 éve foglalkozom informatikaoktatással. Feleségem pedagógus, két lány gyermekem van. A nagyobbik orvostanhallgató, a kisebbik vegyészmérnök hallgató. Informatikusként, véleményem szerint a legnehezebb lépést tartani a rohamos fejlődéssel, változással. Érteni kell a számítógépekhez, azok hardveres, és szoftveres beállításaihoz, a számítógépes hálózatokhoz, a programozáshoz, lehetőleg minél több programozási környezetben, s jól kell ismerni az általánosan használt szoftverek jellemzőit is. Jómagam ugyan főállásom szerint pedagógus, informatika tanár vagyok, de sok-sok éves tapasztalatom van a vállalkozói életformáról, a különféle szakmai projektek kidolgozásáról és megvalósításáról is.

Immár több mint 10 éve foglalkozom felnőttek informatikai képzésével. Tanfolyami oktatásaimon igyekszem alkalmazni a szemléltetés legmodernebb formáit, s mindig biztosítok hallgatóim részére otthon is használható segédanyagokat, gyakorlatokat. A szakmai fejlődés, állandó megújulási vágy napi igényként merül fel bennem. Ennek eredményeképpen is több elektronikus oktatási anyagot készítettem, melyeket naponta használok. Az OKJ-s informatikai képzések közül tanítottam és tanítok: rendszerinformatikusokat, szoftverüzemeltetőket, számítógép-szerelő és karbantartókat, számítógép-kezelőket, és informatikai rendszergazdákat operációs rendszerekre, hardver- és hálózati alapismeretekre, Windows Server 2003 alapismeretekre, programozási alapismeretekre, SQL alapismeretekre, az ECDL modulokon kívül. A rendszergazdák esetében a Windows alapú rendszereken kívül foglalkoztam Linux alapú, nyílt forráskódú rendszerek telepítésével, használatával is. A Windows alapú rendszereken pedig egyre több szabad szoftver alkalmazására törekedek, hiszen a megbízhatóságuk, fejleszthetőségük, és olcsóságuk révén szinte kivétel nélkül versenyképesek a konkurens zárt forráskódú termékekkel.
FEL