UA-85515758-1
AKCIÓ!

Microsoft Office 2010 oktatóvideó

készítette: Csatlós István

30 000 Ft 20 000 Ft

Leírás

Tisztelt Érdeklődő!

Ez az MS Office 2010-es oktatóvideó-csomag egy hat részből álló oktatóvideó-sorozatot takar. A sorozat az MS Office 2010-es programcsomag következő elemeinek használatát mutatja be: Excel 2010, Access 2010, Word 2010, PowerPoint 2010 és SharePoint Designer 2007, valamint IT alapismeretek.

Mindegyik anyag a közép, vagy emelt szintű érettségi vizsgára, az ECDL vizsgára, vagy a különféle OKJ vizsgákra készülőknek nyújt hatalmas segítséget. A vizsgákra történő felkészülésen túlmenően minden esetben törekedtem arra is, hogy haladó szintű vásárlóimnak is kielégítsem az igényeit. Így igyekeztem minden olyan információt, érdekességet elhelyezni a korongokon, melyek fontosak lehetnek! Az említett vizsgafajtákból találhatunk több megoldott vizsgafeladatot a lemezeken. Az oktatóvideót tartalmazó lemezek több jól használható segédanyagot is tartalmaznak az elméleti felkészüléshez: szakmai kislexikon, az IHM által készített elektronikus tankönyv stb. Az oktatóanyagot használhatják teljesen kezdő felhasználók is, akiknek a munkáját a gyakorlati feladatmegoldáson túl elméleti alap- és háttérismeretek részletes bemutatása, és alkalmazása segíti.

 

PÉLDA OKTATÓVIDEÓ:

OKTATÓVIDEÓ-LISTA:

Az MS Office 2010 oktatóvideók:

Ez az ismertető az ECDL címszó alatt kapott helyet a Weblapon. Sokkal helyesebb, szerencsésebb lenne egy “Informatika Vizsga”, vagy “Mi van az informatika vizsgákon túl?” című almenü alatt megtalálni. Hiszen, aki beletekint az egyes modulok tartalomjegyzékébe az láthatja, hogy ez az oktatási csomag kifejezetten a különböző informatika vizsgákra (Érettségi, OKJ, ECDL) történő otthoni, egyéni felkészülést segítő célzattal készült. Jelenlegi tapasztalatom szerint sokan azért nem ismerik fel ennek az oktatóvideó sorozatnak az egyéni tanulásban, felkészülésben nyújtott hatalmas segítségét, mert az ECDL címszó alatt került elhelyezésre! Próbálják ki! Válasszanak ki egyet, amit a legfontosabbnak, vagy legnehezebbnek tartanak, s aztán egészen biztosan érdekelni fogja a többi is Önöket! Minden modul esetében igyekeztem olyan plussz információkat, érdekességeket, haladó szintű ismereteket elhelyezni az anyagban, amelyeket egyénileg mindenki rengeteg idő-, és energiaráfordítással érhetne csak el. Jövőbeli terveim közé tartozik a sorozat bővítése: haladó szintű táblázatkezelési és adatbázis-kezelési ismeretek feldolgozásával. (Ebből az 1. már elkészült!) A vizsgaidőszak hamarosan kezdődik, így minden modul árából ezer forintos engedménnyel akciót hirdetünk!

Üdvözlettel: Csatlós István

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Csatlós István

Több mint 20 éve foglalkozom informatikaoktatással. Feleségem pedagógus, két lány gyermekem van. A nagyobbik orvostanhallgató, a kisebbik vegyészmérnök hallgató. Informatikusként, véleményem szerint a legnehezebb lépést tartani a rohamos fejlődéssel, változással. Érteni kell a számítógépekhez, azok hardveres, és szoftveres beállításaihoz, a számítógépes hálózatokhoz, a programozáshoz, lehetőleg minél több programozási környezetben, s jól kell ismerni az általánosan használt szoftverek jellemzőit is. Jómagam ugyan főállásom szerint pedagógus, informatika tanár vagyok, de sok-sok éves tapasztalatom van a vállalkozói életformáról, a különféle szakmai projektek kidolgozásáról és megvalósításáról is.

Immár több mint 10 éve foglalkozom felnőttek informatikai képzésével. Tanfolyami oktatásaimon igyekszem alkalmazni a szemléltetés legmodernebb formáit, s mindig biztosítok hallgatóim részére otthon is használható segédanyagokat, gyakorlatokat. A szakmai fejlődés, állandó megújulási vágy napi igényként merül fel bennem. Ennek eredményeképpen is több elektronikus oktatási anyagot készítettem, melyeket naponta használok. Az OKJ-s informatikai képzések közül tanítottam és tanítok: rendszerinformatikusokat, szoftverüzemeltetőket, számítógép-szerelő és karbantartókat, számítógép-kezelőket, és informatikai rendszergazdákat operációs rendszerekre, hardver- és hálózati alapismeretekre, Windows Server 2003 alapismeretekre, programozási alapismeretekre, SQL alapismeretekre, az ECDL modulokon kívül. A rendszergazdák esetében a Windows alapú rendszereken kívül foglalkoztam Linux alapú, nyílt forráskódú rendszerek telepítésével, használatával is. A Windows alapú rendszereken pedig egyre több szabad szoftver alkalmazására törekedek, hiszen a megbízhatóságuk, fejleszthetőségük, és olcsóságuk révén szinte kivétel nélkül versenyképesek a konkurens zárt forráskódú termékekkel.
FEL