UA-85515758-1
AKCIÓ!

Microsoft Access 2010 és az SQL Server 2012 oktatóvideó

készítette: Csatlós István

8 000 Ft 6 000 Ft

Leírás

Tisztelt Érdeklődő! Kedves Felhasználó!

Ez az oktatóvideó azzal a céllal készült, hogy bemutassa a Microsoft Access 2010-es verziójában készített adatbázis összekapcsolását a Microsoft SQL Server 2012-es verziójával. Az itt leírt műveletek alkalmazhatók a Microsoft régebbi verziójú programjaiban is! Az általam használt adatbázis egy a Microsoft által már régen elkészített nagyméretű mintaadatbázis, az Északi szél (Northwind). Ezt az adatbázist továbbfejlesztve, átalakítva használtam már más az Access működését bemutató oktatóvideómban, így többen ismerhetik. Az oktatóvideók között sok időt szánok az MS Sql programozási nyelv bemutatására, megismertetésére, melyhez több elektronikus tankönyvet is mellékelek. Elhelyeztem a lemezen, illetve bemutatom használatát több ingyenesen letölthető olyan ingyenes segédprogramnak, melyek nagymértékben megönnyítik az MS Sql Server és az MS Access együttes használatát.
PÉLDA OKTATÓVIDEÓ:

OKTATÓVIDEÓ-LISTA:

 

Üdvözlettel: Csatlós István

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Csatlós István

Több mint 20 éve foglalkozom informatikaoktatással. Feleségem pedagógus, két lány gyermekem van. A nagyobbik orvostanhallgató, a kisebbik vegyészmérnök hallgató. Informatikusként, véleményem szerint a legnehezebb lépést tartani a rohamos fejlődéssel, változással. Érteni kell a számítógépekhez, azok hardveres, és szoftveres beállításaihoz, a számítógépes hálózatokhoz, a programozáshoz, lehetőleg minél több programozási környezetben, s jól kell ismerni az általánosan használt szoftverek jellemzőit is. Jómagam ugyan főállásom szerint pedagógus, informatika tanár vagyok, de sok-sok éves tapasztalatom van a vállalkozói életformáról, a különféle szakmai projektek kidolgozásáról és megvalósításáról is.

Immár több mint 10 éve foglalkozom felnőttek informatikai képzésével. Tanfolyami oktatásaimon igyekszem alkalmazni a szemléltetés legmodernebb formáit, s mindig biztosítok hallgatóim részére otthon is használható segédanyagokat, gyakorlatokat. A szakmai fejlődés, állandó megújulási vágy napi igényként merül fel bennem. Ennek eredményeképpen is több elektronikus oktatási anyagot készítettem, melyeket naponta használok. Az OKJ-s informatikai képzések közül tanítottam és tanítok: rendszerinformatikusokat, szoftverüzemeltetőket, számítógép-szerelő és karbantartókat, számítógép-kezelőket, és informatikai rendszergazdákat operációs rendszerekre, hardver- és hálózati alapismeretekre, Windows Server 2003 alapismeretekre, programozási alapismeretekre, SQL alapismeretekre, az ECDL modulokon kívül. A rendszergazdák esetében a Windows alapú rendszereken kívül foglalkoztam Linux alapú, nyílt forráskódú rendszerek telepítésével, használatával is. A Windows alapú rendszereken pedig egyre több szabad szoftver alkalmazására törekedek, hiszen a megbízhatóságuk, fejleszthetőségük, és olcsóságuk révén szinte kivétel nélkül versenyképesek a konkurens zárt forráskódú termékekkel.
FEL