UA-85515758-1
AKCIÓ!

Linux rendszergazda oktatóvideó csomag

39 900 Ft 30 000 Ft

Kategória: Címkék: ,

Leírás

Eddig nem akartál elmenni egy rendszergazda-tanfolyamra, vagy nem tudtál, mert nem volt időd? Netán a Linux nem érdekelt annyira? Most itt a lehetőség, hogy egy 2*40 órás tanfolyam első részébe belekezdj.

Egy közel 15 éve állandóan Debian Linux szervert használó rendszergazda tanítása alapján készültek el ezek a videók, melyek bemutatják nekünk ezen hálózati operációs rendszert, és megértetik velünk annak tényleges működését.

Egy ilyen (alap-haladó) képzés ára minimum 160000 Ft körül kezdődik.

Te döntöd el, hogy beiratkozol egy 40 órás tanfolyamra, ahol ugyanazokat fogod hallani, mint itt, ráadásul kifizetsz minimum 80 000 Ft-ot, vagy jóval olcsóbban megszerzed azt a tudást nálunk.


A tanfolyam során könnyedén elsajátítható az ingyenes Debian Linux szerver-operációs rendszer használata. Az alapoktól indulunk ki, ahol a megértést segíti, más operációs rendszerekkel (pl. Windows) összehasonlítva tárgyaljuk ezen hálózati operációs rendszer magabiztos kezeléséhez szükséges alapismereteket és fogásokat.

Kiknek ajánljuk?

Semmilyen Unixos vagy Linuxos előképzettség nem szükséges az anyag elsajátításához, a tananyagnak éppen ez a célja: mindenki számára érthetővé tenni a rendszergazda fogások alapjait.

A sorozat tagjai még:

Hogy mivel ismerkedünk meg az ezen oktatóvideóban? A teljes videólistát, és a tananyagot lentebb találod!

PÉLDA-OKTATÓVIDEÓ:

Példa oktatóvideók az egyes oktatóvideók oldalain találhatók!

OKTATÓVIDEÓ-LISTA:

A linux rendszergazda csomag oktatóvideó:

1.része: alapok
2.része: jogosultságok

3.része: SAMBA

4.része: DNS, Apache szerver
5.része: FTP, Levelező szerver
6.része: Proxy, Tűzfal

 

További információk

Minőség

Alap, Maximális

Linux rendszergazda oktatóvideó csomag termékről 24 értékelés

 1. Értékelés: 5 / 5

  Lajos

  Nagyon jók a videók. Remélem, egyre több lesz belőlük.
  Örülnék, ha lenne videó a következő témákban is: …

 2. Értékelés: 5 / 5

  Zsolt

  …Egyébként jól megvan csinálva, nagyon érthető tehát ez tényleg profi munka.

 3. Értékelés: 5 / 5

  Márton

  A lemezek jók és jól össze van állítva az egész.

 4. Értékelés: 5 / 5

  Róbert

  Megérkeztek a DVD-k és örömmel vettem észre, hogy valóban működik a dolog, bár nem néztem végig de jónak tűnik a videó. De remélem megérthető volt a bizalmatlanságom. Utólagosan azért elnézését kérem. Örülök, hogy szerencsére van olyan ember is aki nem csalással akar pénzhez jutni.

 5. Értékelés: 5 / 5

  Sándor

  Rendben letöltöttem a videót és nagyon megvagyok elégedve vele. Nem tudom készültök-e ebben a témában továbblépni mert az is érdekelne. Még egyszer köszönöm a videót és a gyors ügyintézéseteket!

 6. Értékelés: 5 / 5

  Zsuzsa

  Sikerült a letöltés, köszönöm. Nagyon tetszik, úgyhogy majd folyt. köv:),  kár hogy egy tanfolyam befizetése után találtam csak rá az oldalra… (Készült ….. haladó nálatok?)

 7. Értékelés: 5 / 5

  Zsolt

  Gratulálok ahhoz a szakmai munkához, amit számomra is elérhetővé tettél. Internetes keresgetéseim során egy adott problémára kerestem a választ, és többek között a Te honlapodra is eljutottam. Először kicsit félve gondoltam arra, hogy feleslegesen adok ki pénzt, olyan dologért, amiről azt se tudom mi az. Azonban most szinte kötelességemnek érzem, hogy mindenkinek csak ajánljam az általad készített oktatóvideókat. Nagyon jól egymásra épülő, szakmailag szerintem kifogásolhatatlan, értehető, tiszta és világos munka. Aki úgy gondolja, hogy ezek a szokásos elismerő szavak, nézzen meg egyet az oktatóvideók közül és rájön mik ezeknek a szavaknak az igazi jelentése 🙂

 8. Értékelés: 5 / 5

  István

  Fontosnak tartom elmondani hogy összeségében meg vagyok elégedve az anyaggal viszont a tartományra való fellépésnél hiányosságot tapasztaltam. A tartományba való beléptetéshez(win XP) szükséges a gép felvétele user-ként a samba-ba, különben a következő hibaüzenet jelenik meg. “A felhasználónév nem található”

 9. Értékelés: 5 / 5

  János

  Köszönöm a videót. Letöltöttem és rendeltem a következőt, mert öröm önnel tanulni.

 10. Értékelés: 5 / 5

  Miguel

  Szerencsésen megérkezett a dvd! Nagyon jó az oktatóanyag, rendkívül nagy segítség ez nekem, köszönöm szépen!

 11. Értékelés: 5 / 5

  P. Kft.

  Sziasztok! A tőletek megrendelt “Linux Rendszergazda Full” oktatóanyag nagyon tetszett, és elégedett vagyok vele.

 12. Értékelés: 5 / 5

  Laci

  Én is erősítem azok táborát, akik dicsérik a videókat. 🙂 Rendeltem weboldalkészítéssel kapcsolatos, illetve Linux oktatóvideókat, 100%-ban meg vagyok velük elégedve. Mind a magyarázat, minőség és a tartalom is maximális. A videók egymásra épülnek, ami azt jelenti hogy nem egy összekuszált valami, csak a LÉNYEG.  Megérte értük kiadni a pénzt. A szakkönyvek árai húzósak és “elvész a lényeg a sorok között”- ez a megállapítás valóban igaz. Örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra. Tervezem további videók beszerzését. 🙂

 13. Értékelés: 5 / 5

  Attila

  Kedves Tamás! Már jó pár videót (linux full, php, ajax, …) rendeltem Tőled és nagyon színvonalasok az előadásaid, főleg ha össze is hasonlítom, pár egyéb oktatóvideós oldallal. A videóidból az jön át, hogy érted is, amiről szó van…

 14. Értékelés: 5 / 5

  B. László

  Jó estét! Az egyik vásárlója vagyok és gratulálni szeretnék a kiváló oktatóanyagokhoz, én a Linux Full csomagot vettem meg és a hét oktatóanyagból mar hatot meghallgattam… pont ez kellet nekem. Én egy kisebb Internet szolgáltató cég tulajdonosa vagyok Gy.-klóson és már egy ideje rendszergazda nélkül maradtam, szerencsére a rendszer jól működik és nem volt nagyobb probléma még vele, de ki tudja… Ezért döntöttem így, hogy én veszem a kezembe a dolgokat, azért is mert nem találtam olyan rendszergazdát aki a rendszerünket eltudta volna vállalni… Mindenképpen annyi a lényeg, hogy nekem nagyon hasznos oktatóanyagot sikerült öntől vásárolnom… tisztelettel, B.László

 15. Értékelés: 5 / 5

  Csaba

  Az anyagokat sikerült letölteni, és a várakozásoknak teljes mértékben megfeleltek. Nagyon szépen köszönöm.

 16. Értékelés: 5 / 5

  Simon Péter

  A videók nagyon jók amint megkaptam bele is néztem hihetetlen mértékben bővítette a tudásom 🙂 és még végig sem néztem a 10 órás anyagot! Amint lesz egy kis pénzem már is adom le a következő rendelést.

 17. Értékelés: 5 / 5

  Zsolnai Róbert

  Kedves Tamás! Gratulálok ehhez a professzionális munkához! Nem akarok ódákat zengeni a videókról, meg kell nézni, ki kell próbálni, meg kell venni, el kell sajátítani! Igazából ennyi!!! Sok sikert kívánok a továbbiakban! Üdv Robi

 18. Értékelés: 5 / 5

  Mazán Sándor

  Teljesen meg vagyok elégedve az összes videóval amit tőletek rendeletem.

 19. Értékelés: 5 / 5

  Sándor János

  Jól használható, jó minőségű.

 20. Értékelés: 5 / 5

  Müllet Zoltán

  Nagyon jó!

 21. Értékelés: 5 / 5

  Csender Tamás

  Nagyon hasznos volt számomra az oktató videó, még úgy is, hogy az alapokkal tisztában voltam.

 22. Értékelés: 5 / 5

  Hegyi Andrásné

  Nagyon tetszett, és sokat segített

 23. Értékelés: 5 / 5

  Kormos Attila

  Jól használható, az alapokat tökéletesen meg lehet érteni

 24. Értékelés: 5 / 5

  Gyuri

  Köszönöm az oktatóvideót, sikerült simán letölteni. Kiírtam DVD-re és szépen el is indult. Az első két leckét már meg is néztem, nagyon tetszik. Gratulálok, Te egy született OKTATÓ vagy! Már régóta a tábla előtt állok, de a Te órádra szívesen foglalok helyet a padban! Sok-sok köszönettel: Gyuri

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

FEL