UA-85515758-1
AKCIÓ!

IT alapismeretek oktatóvideó

készítette: Csatlós István

4 000 Ft 2 000 Ft

Leírás

Tisztelt Érdeklődő!

Ez az oktatóvideó a MS Office 2010-es oktatóvideó sorozat hatodik (utolsó) része. A sorozat az MS Office 2010-es programcsomag következő elemeinek használatát mutatja be: Excel, Access, Word, PowerPoint és SharePoint Designer 2007, valamint IT alapismeretek.

Az IT Alapismeretek oktatóanyag a közép, vagy emelt szintű érettségi vizsgára (informatikai alapismeretek tantárgyból), az ECDL vizsgára, vagy a különféle OKJ vizsgákra készülőknek nyújt hatalmas segítséget. Az említett vizsgafajtákból találhatunk több megoldott vizsgafeladatot a lemezen. Az oktatóvideót tartalmazó lemez több jól használható segédanyagot is tartalmaz az elméleti felkészüléshez: szakmai kislexikon, az IHM által készített elektronikus tankönyv stb. Az oktatóanyagot használhatják teljesen kezdő felhasználók is, akiknek a munkáját a gyakorlati feladatmegoldáson túl elméleti alap- és háttérismeretek részletes bemutatása, és alkalmazása segíti. Tudomásom szerint ebben a témában semmilyen hasonló témájú anyag sem készült, így emiatt is szívesen ajánlom minden vizsgára készülőnek! Egy ilyen anyag megvásárlása esetén mindig fontos kérdés az ára. Ezt az oktatási anyagot bevezető áron 4.000 Ft-os áron lehet hamarosan elérni a Videóbázis honlapjáról.

 

PÉLDA OKTATÓVIDEÓ:

OKTATÓVIDEÓ-LISTA:

Az IT alapismeretek oktatóvideók:

  1. Bevezetés (29 perc)
  2. Informatikai alapismeretek középszintű érettségi feladat megoldása (32 perc)
  3. IT alapfogalmakat ismertető elméleti anyag (51 perc)
  4. Informatikai alapismeretek OKJ feladat megoldása (15 perc)
  5. Informatikai alapismeretek emelt szintű érettségi feladat megoldása (23 perc)
  6. Informatikai alapismeretek ECDL feladatsor megoldása (31 perc)

Ebből az oktatóanyagból a feladatmegoldásokon túl az IT ismeretek különböző iskolaformákban történő elsajátításához, az informatika és informatikai alapismeretek szóbeli érettségi vizsgára történő felkészüléshez kapunk bő segítséget.

Üdvözlettel: Csatlós István

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Csatlós István

Több mint 20 éve foglalkozom informatikaoktatással. Feleségem pedagógus, két lány gyermekem van. A nagyobbik orvostanhallgató, a kisebbik vegyészmérnök hallgató. Informatikusként, véleményem szerint a legnehezebb lépést tartani a rohamos fejlődéssel, változással. Érteni kell a számítógépekhez, azok hardveres, és szoftveres beállításaihoz, a számítógépes hálózatokhoz, a programozáshoz, lehetőleg minél több programozási környezetben, s jól kell ismerni az általánosan használt szoftverek jellemzőit is. Jómagam ugyan főállásom szerint pedagógus, informatika tanár vagyok, de sok-sok éves tapasztalatom van a vállalkozói életformáról, a különféle szakmai projektek kidolgozásáról és megvalósításáról is.

Immár több mint 10 éve foglalkozom felnőttek informatikai képzésével. Tanfolyami oktatásaimon igyekszem alkalmazni a szemléltetés legmodernebb formáit, s mindig biztosítok hallgatóim részére otthon is használható segédanyagokat, gyakorlatokat. A szakmai fejlődés, állandó megújulási vágy napi igényként merül fel bennem. Ennek eredményeképpen is több elektronikus oktatási anyagot készítettem, melyeket naponta használok. Az OKJ-s informatikai képzések közül tanítottam és tanítok: rendszerinformatikusokat, szoftverüzemeltetőket, számítógép-szerelő és karbantartókat, számítógép-kezelőket, és informatikai rendszergazdákat operációs rendszerekre, hardver- és hálózati alapismeretekre, Windows Server 2003 alapismeretekre, programozási alapismeretekre, SQL alapismeretekre, az ECDL modulokon kívül. A rendszergazdák esetében a Windows alapú rendszereken kívül foglalkoztam Linux alapú, nyílt forráskódú rendszerek telepítésével, használatával is. A Windows alapú rendszereken pedig egyre több szabad szoftver alkalmazására törekedek, hiszen a megbízhatóságuk, fejleszthetőségük, és olcsóságuk révén szinte kivétel nélkül versenyképesek a konkurens zárt forráskódú termékekkel.
FEL